Skræddersyet vinrejser

Dante Vine

Skræddersyet kulinariske & vinrejser


Overvejer du at tage på en vinrejse til Italien? Dantes Vinrejser tilbyder skræddersyet vinrejser til vores vinproducenter i Abruzzo, Calabrien og Piemonte. Med vores skræddersyet vinrejsepakker, gør vi alle arrangementer til en uforglemmelig mad og vin oplevelse. Fra at arrangere en tur til de bedste vinmarker i regionen til at finde den bedste indkvartering, sikrer vi, at du ikke behøver bekymre dig om noget.


Vi hjælper dig med at planlægge din kulinariske drømmeferie. Uanset om du fejrer et jubilæum, tager på bryllupsrejse eller bare ønsker at udforske din yndlings vinregion, hjælper vi dig med at skabe lige netop din vinrejser efter dine behov. Vi guider dig til at vælge nogle af de bedste vingårde og fine restauranter i regionen, og du får tilpasset din rejseplan, som du ønsker. Sådan fungerer det:


  • Først vælger du en af vores destinationer, så vi kan udarbejde en brugerdefineret vinrejsepakke og rejseplan til dig.
  • Har du nogen specifikke vingårde eller restauranter i tankerne? Du skal bare fortælle os det, og vi vil planlægge rejseplanen til din tilpassede vinrejse omkring dine valg.
  • Glem ikke at fortælle os formålet med dit besøg, og hvad du forventer af din egen vinrejse.
  • Skal I på bryllupsrejse? Vi vil sørge for at inkludere masser af lækre private middage og aktiviteter i rejseplanen.
  • Eller hvis du simpelthen rejser for at opdage en ny kultur, vil vi anbefale nogle af de bedste restauranter, der serverer autentiske lokale smagsoplevelser til din særlige vinrejse.

Her er et par ting, du skal gøre for at få din rejseplan til din skræddersyet vinrejse:


Du skal betale et depositum, så vi kan begynde at planlægge din hel specielle drømme vinrejse. Denne indbetaling vil blive modregnet i den samlede vinrejseudgift, når du har godkendt den brugerdefinerede rejseplan.


Når du har godkendt den brugerdefinerede rejseplan, vil vi bede dig om at betale din samlede vinrejsepakke. Betalingen vil være bindende og ikke-refunderbart. Vi hjælper dig med at tilpasse din vinrejse efter dine ønsker og dit budget.


Hvad er inkluderet?


Hvad der er inkluderet i vores tilpassede vinrejsepakker varierer fra rejsende til rejsende. Alt er håndplukkede og omhyggeligt udformet ud fra dine individuelle behov. Men hver tilpassede vinrejsepakke indeholder nogle af disse grundlæggende tilbud:


Vi sørger for indkvartering. Nogle af disse indkvarteringer kan endda befinde sig inden for vinmarkerne, så du virkelig kan nedsænke dig selv i vinens verden.

Vi laver arrangementer for eksklusive vingårdture, private vinsmagninger og luksuriøse spisestue oplevelser baseret på dine behov.

Vi sørger for flybillet og lufthavntransport for at sikre en fredelig og mindeværdig rejseoplevelse for dig. Du kan også selv booke flybillet og sørge selv for transport til destinationen.


Hvorfor vælge os?


Hos Dante Vine har vi stor viden og mange års erfaring med vin og kulinarisk samhandel i Italien. Da vi arbejder tæt sammen med nogle af de fineste vinproducenter og kulinariske eksperter, giver vi dig eksklusiv adgang til mad og vinoplevelser.


Vinrejser kan arrangeres året rundt. Vores vinproducenter anbefaler dog, at du planlægger vinrejse i perioden marts til oktober, idet vinterperioden i Italien ikke er optimal for vinrejser.


Vil du begynde at planlægge en uforglemmelig oplevelse? Ring til os på +45 28 77 75 27 eller skriv en mail til info@dante-vine.dk for at få planlagt din skræddersyet vinrejse til Italien.

Vores showroom & butik: Stolpehøj 70-72, 2820 Gentofte. Åbningstider: man-fre kl. 9-15.30, weekend efter aftale  |   CVR nr. 38450743

Copyright © All Rights Reserved